L&M Consulting - Leadership & Management

Kurser

               

  

               

  

Situationsbestemt Ledelse

Verdens mest udbredte ledelseskoncept. Fokus på dine ledelsesstile i forhold til medarbejdernes kompetenceniveau. Fokus på din og medarbejdernes motivationsprofil som genvej til øget præstationsniveau.

   Læs mere...


  

Kompetent konflikthåndtering

Professionel håndtering og ledelse af konflikter. Værktøjer til håndtering af fastlåste situationer. De forskellige konflikttyper og de psykologiske reaktioner i konflikter. Din egen adfærd, rolle og valg af ledelsesstil til håndtering af konflikten.

   Læs mere...
  

Gennemslagskraft som leder

Vi ser kommunikation som det vigtigste ledelsesværktøj og som forudsætningen for at effektivt og koordineret samarbejde. Hele dette forløb er dedikeret til at give dig kommunikationskompetencer der styrker din gennemslagskraft.

   Læs mere...

  

Sådan bliver jeg en kompetent proces- og organisationskonsulent

At blive og være en god organisations- og proceskonsulent kræver en stor faglighed, men også en selvforsåelse af at være konsulent som profession.

   Læs mere...


 
 
  

High Performance Team

Optimér og udnyt jeres ressourcer ved professionel etablering og ledelse af teams. Styrk organisationens konkurrencedygtighed ved forstærket delegation, fleksibilitet og motivation i velfungerende teams. Du får gennemprøvede processer og værktøjer.

   Læs mere...

  

Forhandlingsteknik

Yderst velprøvet og kompetent kursus i forhandlingsteknik, for dig som ønsker at udvide dine kompetencer på netop dette fagfelt.
   Læs mere...

  

Ledelse af forandringer

Fokus på kompetent ledelse af forandringer og de medfølgende konflikter, frustrationer men også nye muligheder. Din rolle som leder i forandringsprocessen og dens implementering. Lederens egne reaktionsmønstre i forandringen. Sådan sikres accept og fremdrift.

   Læs mere...

  

De vanskelige samtaler

Du få styr på de vanskelige samtaler. Kurset giver redskaber og psykologisk styrke til at forberede og gennemføre vanskelige samtaler. Øvelser i konkrete cases kombineret med stærke værktøjer og feedback. Resultater der styrker både dig og medarbejderen.

   Læs mere...


L&M Consulting Aps · Rædershus, Allégade 2 · 8700 Horsens · M: +45 2612 5702 · E: o#j#%%lm##-co#ns#ul#tin#g.d#k