L&M Consulting - Leadership & Management

 

Vi yder konsulentbistand til opgaver, udfordringer eller problemer indenfor følgende hovedområder:

 

 Strategisk udvikling

 

Opsætning og facilitering af hele strategiprocessen. Afdækning, analyser, de strategiske valg og bistand til den konkrete implementering.


Ledelsesudvikling

 

Bistand til udvikling af ledelse på alle niveauer. Herunder bistand til den enkelte leder eller ledergrupper i forhold til aktuelle udfordringer og problemstillinger.

 

Organisationsudvikling

 

Fokus på organisations nuværende udviklingsniveau og mulige potentiale. Bistand til design, optimering, udviklingsprofil og implementering i praksis.


Innovation

Vi tilbyder kompetencer inden for ledelse af innovation, innovationsprocesser samt bistand til innovation af ledelse.Forandringer

 

Konsulentbistand til alle facetter i små og store forandringer. Praktisk design , konkrete løsninger og psykologisk understøttelse i hele processen.


 Konflikter

 

Stærke kompetencer, værktøjer og stor erfaring i konflikt-
håndtering på alle niveauer til individuelle- gruppe- og organisatoriske konflikter.


Seminar- og Temadage

 

Proceskonsulenter til design og gennemførsel af seminar og temadage. Stor erfaring med komplekse problemstillinger med hele afdelinger og organisationer.


Implementeringer til praksis

Implementering til praksis er ofte vanskelig. Vi bistår med erfaring, værktøjer og processer både til design, opnåelse af accept og handlinger.


 

L&M Consulting Aps · Rædershus, Allégade 2 · 8700 Horsens · M: +45 2612 5702 · E: o#j#%%lm##-co#ns#ul#tin#g.d#k